Om oss

Cyrano Prinsgatan öppnade 1996 som en fransk bistro med franska specialiteter och vedugnsbakad pizza. Namnet kommer från Cyrano de Bergerac som var en fransk dramatiker, född 6 mars 1619 i Paris, död 28 juli 1655.

Cyrano Prinsgatan ingår inte i övriga Cyranokedjan, men de har gemensamt att pizzorna bakas i vedeldad ugn.

Restaurangen har fortfarande kvar samma koncept sedan den öppnades, franska specialiteter och franskinfluerade menyer samt den goda vedugnsbakade pizzan. Pizzornas bakas efter samma originalrecept som när restaurangen öppnades och med äkta råvaror, precis som det alltid har gjorts. Pizzorna finns givetvis för avhämtning.

Restaurangens ursprung och inredning är varsamt bevarad för att behålla sin härliga atmosfär och känsla av franskt medelhav med provencalska influenser och äkta Parisisk Bistro. Menyerna finns på griffeltavlor som sitter längs väggarna i restaurangen och det finns alltid menyförslag på en tre rätters och en två rätters meny, precis som på vilken fransk Bistro som helst, varsomhelst i Frankrike. Givetvis finns det också en pizza meny med kvällens utvalda pizza, Pizza du soir.

Menyerna ändras efter säsong med undantag för några klassiska rätter som alltid finns på Cyrano Prinsgatan.

På Cyrano Prinsgatan går det inte att boka bord, det är bara att komma in, finns det inga lediga bord kan man slå sig ner i baren och vänta och insupa den härliga atmosfären som råder på Cyrano Prinsgatan.

Varmt välkomna till oss!

11 svar

  1. Pingback: buy colt guns
  2. Pingback: bonanza178
  3. Pingback: here
  4. Pingback: k2 spice for sale
  5. Pingback: bonanza178